Panagiotopouloskonstantinos

Διονύσου 186 & Λεωφ. Κηφισίας
Αγ. Θωμάς, Μαρούσι
Τηλ: 211 4040815
 
 

vertical clock 4

   
 
 
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ 
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΑΝΩΔΥΝΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Λιποαναρρόφηση ή λιπογλυπτική ονομάζεται η χειρουργική μέθοδος αφαίρεσης λιποκυττάρων από κάποια περιοχή του σώματος. Η λιποαναρρόφηση εκτελείται μέσω μικροσκοπικών τομών, μέσω των οποίων εισάγεται μια εξειδικευμένη κάνουλα. Οι τομές που χρησιμοποιούνται είναι μήκους λίγων χιλιοστών και σχεδιάζονται σε φυσικές γραμμές του σώματος.

Η επέμβαση πραγματοποιείται είτε υπό τοπική αναισθησία σε συνδυασμό με μέθη, είτε υπό γενική αναισθησία και διαρκεί συνήθως από 1 έως 1,5 ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί μέθοδο απώλειας βάρους.

Πέραν των κλασικών λιποαναρροφήσεων κατά των οποίων το λίπος είτε απλά αναρροφάται (Suction Assist Liposuction, SAL), ή κατά των οποίων η κάνουλα δονείται (Power Assist Liposuction), υπάρχουν και συσκευές λιποαναρρόφησης που χρησιμοποιούν Laser για την πολτοποίηση του λίπους (Laser Liposuction) ή ραδιοσυχνότητες (Radio Frequency Assisted  LipoTightening, RFAL).

 

liposuction2

 

Το BodyTite είναι ένα καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος και σύσφιξης του δέρματος. Το BodyTite διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στον τομέα της λιπογλυπτικής, που ονομάζεται RFAL (Radio Frequency Assisted LipoTightening), και επιτυγχάνει μια ασφαλή, σχεδόν αναίμακτη και ανώδυνη χειρουργική επέμβαση. Με τη διαδικασία διάλυσης του λίπους να προηγείται, η αναρρόφηση αυτού γίνεται σχεδόν ατραυματικά με αποτέλεσμα να μειώνεται ο μετεχγειρητικός πόνος, οι μώλωπες, τα οιδήματα και βεβαίως η διάρκεια της ανάρρωσης. Μοναδικό χαρακτηριστικό του συστήματος BodyTite είναι η ικανότητά του να προκαλεί θερμική διέγερση εις βάθος του δέρματος, ούτως ώστε να προκληθεί έναρξη της διαδικασίας της κολλαγονογένεσης. Σε αυτήν την  διαδικασία ανάπλασης οφείλουμε τελικά τη δερματική σύσφιξη. Συνολικά, με τη χρήση του BodyTite εξαφανίζεται το περιττό λίπος, ενώ ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται και σύσφιξη του δέρματος. 

Home ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Connect with us